Kompani veran Mančester sitiju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani veran Mančester sitiju

Belgijski fudbaler Vensan Kompani je produžio ugovor na još pet godina sa Mančester sitijem, saopštio je engleski klub.

 Vensan Kompani sa šampionskim peharom

 

"Kada sam došao 2008. godine nisam ni sanjao da možemo da postignemo sve ono što smo uspeli u prethodnih šest godina. Bez obzira na sve, za mene je ovo početak novog putovanja", rekao je Kompani za klupski sajt šampiona Engleske.

 

Kompani, koji igra na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << centralnog beka, četvrti je fubaler koji je sa "građanima" produžio ugovor pred početak nove sezone. Pre njega su to učinili Aleksandar Kolarov, Samir Nasri i David Silva.

"Ovaj tim je sada jači nego ikada pre. Imamo jaku konkurenciju na svakoj poziciji u ekipi. Osvojena četiri trofeja u mojoj karijeri sa Sitijem za mene su bili najlepši dani u životu, ali mislim da možemo da učinimo mnogo više", rekao je Kompani.

 

Ovaj 28-godišnji fudbaler je odigrao 244 utakmica za "građane" i dao je 12 golova.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.