Kolone na Batrovcima, čeka se sat i po vremena

Izvor: RTS, 27.Avg.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolone na Batrovcima, čeka se sat i po vremena

I dalje je pojačan intezitet saobraćaja kako na putevima, tako i na graničnim prelazima. Na Batrovcima su na izlazu iz Srbije formirane kolone, a čeka se oko sat i po vremena.
Mladen Lukić, dežurni starešina na prelazu Batrovci, kaže za RTS da ukoliko hrvatski graničari ubrzaju posao, Srbija može otvoriti još dve trake na izlazu iz zemlje.
"Sutra se očekuju iste gužve, ali se nadamo da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više neće biti jer je to poslednji vikend u ovoj letnjoj sezoni", napominje Lukić.
Na graničnom prelazu Šid čeka se oko sat vremena.
Na Horgošu se trenutno čeka oko sat vremena na izlazu iz Srbije.
Duža zadržavanja su i na graničnom prelazu Preševo, gde se na ulazu u Srbiju vozila zadržavaju oko sat vremena.
AMSS savetuje vozačima da ka Hrvatskoj koriste granične prelaze Sot, Bačku Palanku ili Bogojevo, a sa Mađarskom Kelebiju ili Bački Breg, dok su prelazi Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II otvoreni od 7.00 do 19.00.
Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom trenutno nema dužih zadržavanja od petnaestak minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.