Kolinda neće da komentariše sukob Mosta i Karamarka

Izvor: B92, 26.Maj.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda neće da komentariše sukob Mosta i Karamarka

Zagreb -- Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nije htela da komentariše aktuelnu situaciju u vlasti.

Ona nije htela da da komentar ni na najavu zastupnika Mosta, manje članice vladajuće koalicije, da će u Saboru glasati za opoziv prvog potpredsednika vlade i sefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

"Na Mostu je da odluči kako će se postaviti i u unutar-koalicijske odnose uopšte neću ulaziti", rekla je kratko novinarima prilikom obilaska fabrike železničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila Gredelj.

Ona je građanima dala garancije da će biti faktor stabilnosti i da će brinuti o stabilnosti države, te da se neće baviti politikanstvom.

"Drugo, jamčim vam da se neću baviti politiziranjem i politikanstvom, nego upravo s ovakvim životnim temama, kao što je Gredelj i druge firme, kao i drugim pitanjima koja muče građane", rekla je ona, prenosi Hina.

Istakla je i da nikome neće dopustiti da od toga pravi zabavu.

"Moj je stav da se treba baviti problemima građana i nadam se da ću svojim primerom i nedopuštanjem da bude odvučena u politiziranje, poručiti da se svi moramo baviti privredom, životnim standardom, penzijama, mladim ljudima i onime što je bitno za Hrvatsku danas i sutra", rekla je Kitarović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.