Kolinda Tamari dala poklon za sina Vukana! Evo i šta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda Tamari dala poklon za sina Vukana! Evo i šta (FOTO)

Svi bruje o maloj kutijici

Hrvatska predsednica Kolinda Gabar Kitarović na svečanom prijemu povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, poklonila je Tamari Vučić malu crvenu kutijicu.

Čestitala je Tamari Vučić, a zatim joj je dala kuticiju sa poklonom. Sa Kolindinih usana je moglo da se pročita "u zdravlju da nosi", pa se pretpostavlja da je reč o poklonu za sina Vukana.

(UŽIVO) INAUGURACIJA PREDSEDNIKA: Vučić sa suprugom Tamarom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekuje zvanice! (FOTO)

Ona je, takođe predsedniku Vučiću u toku dana uručila poklon. Vučić je od nje dobio bombonjere i čokolade proizvedene u toj zemlji.

- Sa oduševljenjem sam (poklon) prihvatio - rekao je Vučić novinarima u vili Mir nakon sastanka sa predsednicom Hrvatske koja je došla na svečani prijem povodom njegove inauguracije.

Kolinda je na ovu svečanost došla obučena u roze haljinu, a kako je izgledala kada je sletela u Beograd pogledajte KLIKOM OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.