Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolektivno vjenčanje u kolumbijskom zatvoru

KALI - U zatvoru u kolumbijskom gradu Kali u petak je organizovano kolektivno vjenčanje 17 zatvorenika koji su, uprkos tome što su iza rešetaka, odlučili da sklope brak sa svojim verenicama, javljaju danas francuski mediji.

Zatvor u trećem najvećem gradu ove južnoameričke države u te svrhe je juče na par sati služio istovremeno kao crkva i sala za proslave, a mlade su u pratnji najbližih članova porodice, sve u bijelom, došle da u toj ustanovi kažu sudbonosno "da", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prenosi "Figaro".

Među novovenčanim parovima bili su i Oskar Ivan Enao (39) i njegova izbaranica Magda Gonzales (31), koji su odlučili da se vjenčaju još u aprilu, ali je u međuvremenu on uhapšen zbog pokušaja iznude novca dok je nastojao da obezbijedi finansijska sredstva za svadbu.

Mlada ga je tokom jučerašnjeg vjenčanja upoznala i sinom, rođenim prije nešto više od dve nedelje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekli sudbonosno "DA" iza rešetaka: Kolektivno venčanje u kolumbijskom zatvoru

Izvor: Blic, 20.Avg.2016

U zatvoru u kolumbijskom gradu Kali u petak je organizovano kolektivno venčanje 17 zatvorenika koji su, uprkos tome što su iza rešetaka, odlučili da sklope brak sa svojim verenicama, javljaju danas francuski mediji...Zatvor u trećem najvećem gradu ove južnoameričke države u te svrhe je juče...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.