Koga čeka nova ljubav, a koga uspeh na poslu

Izvor: Mondo, 30.Apr.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga čeka nova ljubav, a koga uspeh na poslu

Evo šta nam donosi najlepši mesec u godini na polju ljubavi, karijere, zdravlja... Pogledajte kakav će vam biti ovaj maj.

Ovan

Ljubav

Potrudite se da budete komunikativniji. Tako ćete lakše rešiti probleme u vezi. Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da širite kontakte, da prihvatite flert. Opet je Venera u Ovnu, u Vašem znaku i procvetaćete. Sve će Vam iči od ruke u vezi, partner će se potruditi da budete voljeni, a ako ste slobodni nećete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pristajati na kompromise.

Posao

Ovog meseca možete konačno odahnuti jer će posao krenuti na bolje. Možete potpisivati bitne ugovore, ali i pokrenuti nove poslove. Sve će biti stabilno, nema razloga za brigu. Sve što je išlo sporo, ubrzaće se. Budite posvećeni poslu i ubrzajte se malo da biste pre došli do rezultata.

Zdravlje

Imaćete višak pozitivne energije i elana tokom celog meseca.

Bik

Ljubav

Poboljšaće se odnos sa partnerom, naročito komunikacija. Nekako je sve išlo usporeno i nije se radilo na rešavanju problema. Potrebno je da oba partnera ne misle samo na sebe. Budite otvoreni i iskreni. Ako ste u vezi, ne prećutkujte šta Vas muči. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu i avanturi

Posao

Ovog meseca možete zaraditi dosta novca, ako se bavite trgovinom, pisanjem, putovanjima. Mogući su manji problemi sa saradnicima. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa drugima ovog meseca. Najbolje bi bilo da potražite savet ako niste sigurni kako nešto treba da uradite. Neka muška osoba Vam može predložiti neki novi posao ili dodatno angažovanje.

Zdravlje

Manje uživajte, više vežbajte i vodite zdraviji život.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Blizanci

Ljubav

Prolepšali ste se. Osećate se sjajno. No, nemojte zapostavljati partnera. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, nađite način da osvežite vezu. Idite na kraći put ili se vidite sa prijateljima, kupite neki poklon partneru. Preko prijatelja možete upoznati neku novu zanimljivu osobu, ali i online, preko društvenih mreža.

Posao

Jako ste aktivni što se tiče posla, ali nekako sve ide sporije nego što ste očekivali. Budite uporni u ostvarenju svojih želja. Pomoć od neke ženske osobe je moguća. Sve će Vam ići bolje, ali najviše zbog toga što nećete više dozvoliti da privatni problemi utiču na Vaš poslovni uspeh.

Zdravlje

Napetost je aktuelna ovog meseca. Popričajte sa bliskom osobom o svojim problemima, bilo da je to prijatelj ili član porodice.

Rak

Ljubav

Na ljubavni život dosta utiče stanje na poslu tokom ovog meseca. Nemojte se preopteretiti i potpuno zapostaviti ljubav. Stavite partnera iznad tih obaveza, bar u ovom periodu. Svakako, značiće Vam podrška da biste mogli lako da odradite sve obaveze. Od polovine meseca će se stvari pokrenuti na bolje, neće više biti kočenja u vezi sa napretkom odnosa. Slobodni Rakovi mogu preko posla upoznati neku dinamičnu i zabavnu osobu. Nema avantura, sve će biti javno sada.

Posao

Dobro Vam ide na poslu. Nemate na šta da se požalite. Moguća je saradnja sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja ili sa nekim ko nije iz Vašeg mesta rođenja. Nemojte se samo upuštati previše u rasprave sa kolegama. Nemojte odlagati obaveze jer Vam to može napraviti veliki problem ovog meseca. Pazite šta potpisujete.

Zdravlje

Šetajte i provedite više vremena u prirodi.

Lav

Ljubav

Imajte razumevanja za partnera ako nije stalno dobro raspoložen, idite zajedno na kraći put. Imate mogućnost da upoznate neku osobu na putovanju. Ne brzajte. Nemojte naglo donositi odluke o započinjanju ali ni o prekidu neke veze. Ako ste slobodni, potrebna je osoba koja će imati više razumevanja i koja će biti pozitivna.

Posao

Osetno će biti bolje na poslu. Očekujte napredak ili ćete dobiti povećanje plate. Puni ste elana i dobro raspoloženi za rad. Od 5. maja će biti mnogo bolja situacija na poslu. Sve što dugo čekate konačno će se ostvariti. Neki prijatelj može biti od pomoći u vezi sa poslom koji ima veze sa putovanjem. Dovoljan je jedan poziv da se stvari srede.

Zdravlje

Ne konzumirajte previše brze hrane. Zdravije živite.

Devica

Ljubav

Posvetite se partneru. Romantični ste i strastveni. Samo je bitno da ovog meseca izbegavate ljubomoru. Bilo bi dobro da ne preterujete u zahtevima koje imate, nego da se usredsredite na zadovoljstvo u vezi. Slobodni mogu upoznati neku novu osobu u izlasku ili na nekom okupljanju kod prijatelja. Bićete skloni flertu više nego inače.

Posao

Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima. Očekujte neke nove stvari vezane za posao. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Povišica ili neki veći napredak Vas očekuju ovog meseca, ali uz pomoć drugih ljudi. Ako Vam neko ponudi neku saradnju, prihvatite. Biće to plodonosno za Vas.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima.

Vaga

Ljubav

Potrudite se da se usmerite na raščišćavanje sa prošlošću. Nemojte se vraćati na neke stare priče. Sada je vreme samo za nove ljubavi. Strastveni ste ovog meseca, pa ako ste u dugoj vezi ili braku ovog meseca će sve biti dobro. Moguće su manje rasprave oko novca.

Mislite malo više na sebe, a manje na druge. Opet, to ne znači da ne treba sa partnerom da pravite kompromis.

Posao

Niste baš sigurni da znate gde Vam novac odlazi. Niste nikako zadovoljni situacijom. Ovog meseca nećete toliko trošiti novac, već će stvari početi da se menjaju na bolje. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može biti od pomoći. Saradnja sa ljudima iz inostranstva je takođe preporučljiva. Jako je bitno da ako Vam se ukaže prilika da radite dva posla ne prezate od toga.

Zdravlje

Moguća alergija ili prehlada.

Škorpija

Ljubav

Jako ste strastveni. Privlačite pažnju gde god da se pojavite. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko tračeva. Potrudite se da se posvetiite partneru, a ne da zapostavljate ljubav zbog posla. Mesec maj je rezervisan za dobru komunikaciju i strast. Morate imati slobodu, ali i istu dati partneru.

Posao

Napeti ste jer ne možete da postignete da odradite sve što je bitno za posao i da se u isto vreme posvetite privatnom životu. No, rasporedite svoje obaveze. Neku iznenadni troškovi su mogući. Najradije biste uživali malo više ovog meseca. Ne pozajmljujte drugima novac.

Zdravlje

Više tečnosti bi trebalo da unosite u organizam. Bavite se sportom.

Strelac

Ljubav

Ovaj mesec je mesec ljubavi za Vas. Sjajno se osećate. Odnos sa partnerom je sjajan, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, imate više opcija. No, nekad je i sloboda dobra. Skloni ste flertu, strastveni ste. Ono što je bitno je da ne treba da ugrozite svoju vezu zbog neke prolazne avanture. Slobodni, ne morate menjati status, jer Vam više odgovaraju avanture i sklapanje novih prijateljstava i poznanstava.

Posao

Odlična je novčana situacija. Jako ste vredni i rezultati su očekivani. Dajte sve od sebe da sve na poslu bude savršeno i da izađete u susret kolegama. Pazite na rokove. Biće Vam mnogo lakše od polovine meseca. Konačno ćete osećati manji pritisak na poslu. Neka svetlija ženska osoba Vam može pomoći. Ako ste nezaposleni, pokušajte da od hobija napravite posao. Ovog meseca su Vam zvezde naklonjene. Nešto novo treba raditi.

Zdravlje

Ne prejedajte se. Mogući su problemi sa viškom kilograma. Želudac je osetljiv.

Jarac

Ljubav

Ovog meseca ćete biti komunikativniji. Poboljšaće se komunikacija sa partnerom, a ako ste slobodni verovatno ćete se više čuti ili dopisivati sa nekom osobom koja Vam se dopada. Uložite trud u vezu. Provedite više vremena kod kuće, zajedno. Promene će ići sporije nego inače. Imajte strpljenja.. Slobodni, preko porodice ili bliskih osoba možete upoznati neku novu osobu.

Posao

Mogući su neki problemi jer niste rešili sve stavke iz prošlosti. Dajte sve od sebe da to ne bude prepreka Vašem napretku. Budite odgovorni i poštujte rokove. Konačno od 5.5. kreću bolji aspekti za novac i posao, neće Vam sve ići tako sporo, nego će situacija biti osetno bolja. Bitno je da imate dobru komunikaciju sa kolegama.

Zdravlje

Mogući su problemi sa premorom. Posetite zubara.

Vodolija

Ljubav

Ovog meseca možete biti zadovoljni jer se pojavljuje više osoba koje će Vam odgovarati, samo je bitno sa kojom imate bolju komunikaciju. Dajte sve od sebe da se potrudite da upoznajete nove ljude. No, ako ste u ozbiljnoj vezi, može biti čak i rasprava, ako ne porazgovarate o problemima koji Vas muče.

Posao

Budite otvoreni prema drugima što se tiče planova koje imate. Ako mislite da nešto možete da poboljšate, to možete i reći kolegi ili nadređenom. Vredni ste i ambiciozni, samo pazite da zbog previše planiranja ne preterate sa zahtevima prema sebi. Ne preterujte sa poslom, iako imate visoke ciljeve, nego polako idite ka cilju.

Zdravlje

Bićete napeti tokom celog meseca. Bavite se sportom.

Ribe

Ljubav

Romantični ste i pričljivi ovog meseca. Ne gušite partnera zahtevima koje ste smislili. Gledajte sebe, posvetite više vremena sebi. Problemi u porodici mogu izazvati probleme u vezi. Mada, ovo je mesec za uživanje i zaljubljivanje, pa bi bilo dobro da iskoristite dobre aspekte. Slobodni, preko posla možete upoznati neku novu osobu.

Posao

Proteklog meseca Vam je sve išlo od ruke. Bitno je da se tako i nastavi. Ostanite u dobrim odnosima sa kolegama i saradnicima i nećete imati razloga za brigu. Nemojte samo preterivati u trošenju novca na zadovoljstva. Budite umereni.

Zdravlje

Mogući su problemi sa pritiskom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.