Izvor: Politika, 04.Mar.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko osvaja Em-Ti-Vi filmske nagrade?

Filmovi „Zvezde su krive”, „Loše komšije” i „Čuvari galaksije” imaju najviše šanse da osvoje neku od MTV filmskih nagrada koje će biti dodeljene u noći između 13. i 14. aprila u Los Anđelesu. Pored ovih filmova nominovanih u sedam kategorija, veće šanse za nagrade imaju „22 Jump Street” i „Ritam ludila” (šest nominacija). Među nominovanima su i „Igare gladi”, „Čovek prica” „Odrastanje” „Selma”, „Snajperista”, „Intervju”...

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << standardnih nagrada poput onih za filma godine, najboljeg glumca, glumice, Em-Ti-Vi je poznat i po posebnim kategorijama: najbolji par na filmu, najbolji nastup bez majice, najbolji prvi nastup, najbolja tuča, najbolji poljubac.

Glumice Dženifer Lorens (Igre gladi) i Šajlin Vudli (Zvezde su krive) imaju najviše šanse da osvoje Em-Ti-Vi nagradu za najbolju filmsku glumicu, dok u muškoj kategoriji trebalo bi da pobedi Bredli Kuper (Američki snajperista).

Pošto o dobitnicima odlučuje publika glasanjem na sajtu www.MovieAwards.MTV.com, tinejdžerski filmovi „Zvezde su krive“ i „Igre gladi“ favoriti su za osvajanje statue za film godine.  

Glasanje traje do subote 11. aprila, dok će se glasovi za kategoriju „najbolji film” davati sve do nekoliko minuta pred svečanu objavu.

Dodelu u Los Anđelesu vodiće komičarka Ejmi Šumer.

L .K.

objavljeno: 04.03.2015.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.