Ko koga dohvati! Tuča s komunalcima (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko koga dohvati! Tuča s komunalcima (VIDEO)

Neverovatne scene dolaze nam sa hrvatskog ostrva Vir gde je zbog rasprave oko terase kafića došlo do opšte tuče u kojoj su učestvovali gosti, obezbeđenje i komunalni policajci.

Foto: facebook/printscreen

U incident je, prenose hrvatski mediji, bio umešan i 48-godišnji radnik Opštine kog je izvređao 49-godišnji gost kafića.

Kako piše portal 057info, dvojica komunalnih policajaca Opštine Vir od 32 i 43 godine došli su na terasu kafića radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << intervencije po službenoj dužnosti.

Jednog od njih 53-godišnjak je uhvatio oko pasa i nosio, dok je drugog redara 59-godišnjak zalio vodom. U incident je bio umešan i radnik Opštine (48)  kog je izvređao gost kafića (49).

Na stranici udruženja "Vir bez podjela" (da ironija bude veća), objavljen je snimak sukoba. Uz policajce, vide se i radnici obezbeđenja. Jednog od njih policajac je tokom sukoba odvojio od ostalih.

Pogledajte kako je to izgledalo jutros na Viru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.