Ko kaže da nauka i ljubav ne idu zajedno?

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko kaže da nauka i ljubav ne idu zajedno?

Film o Stivenu Hokingu, čija se premijera očekuje u novembru ove godine, prikazaće nam ovog izuzetnog naučnika na početku njegove karijere, pojavljivanje bolesti, ali i ljubavi...

Foto: YouTube

 "Teorija svega" je film u kojem ćemo imati priliku da spoznamo romantičnu stranu genijalnog Stivena Hokinga u trenutku kada se zaljubljuje u svoju prvu ženu - Džejn Vajld, kao i njihove zajedničke borbe sa nesrećom koja je naučnika zadesila.

Džejn je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugarica iz detinjstva Stivenove sestre Filipe, a zajedno su išli na studije u Kembridžu - on naučnik, a ona umetnica.

Hokinga će igrati Edi Redmejn, a njegovu prvu ljubav će tumačiti britanska glumica Felisiti Džouns.

Radnja filma prikazuje njihovu vezu, koja je započela neposredno pre nego što je saznao da je bolestan.

Stiven Hoking je tada imao 21 godinu, a već sam trejler filma će vas učiniti da zasuzite.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.