Ko je Ona?

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je "Ona"?

Ko je „Ona“, otkrićete ekskluzivno u premijeri istoimenog filma, samo na Cinemax kanalu.

HomeBox Office – HBO, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuje intrigantan film "Ona", koji će premijerno biti prikazan u subotu, 29. novembra u 20h na Cinemax kanalu.

Smešten u Los Anđelesu, film "Ona"  prati Teodora Tvomblija (Hoakin Feniks), kompleksnog i osećajnog čoveka koji zarađuje za život pišući dirljiva pisma u ime drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi. Život mu se menja kada posle okončanja duge veze počne da se zanima za novi, napredni operativni sistem, koji obećava da će biti individualan za svakog korisnika. Posle učitavanja programa i oduševljenja što upoznaje Samantu, veseli, ženski glas, pronicljiv, osećajan i iznenađujuće zabavan, njihovo prijateljstvo se produbljuje i, kako njihove potrebe i želje rastu, pretvara u međusobnu ljubav.

Ovaj film mogu da pogledaju svi korisnici IPTV usluge Telekoma Srbija, u subotu u 20h, na IPTV kanalu 806.

Pored Cinemax-a, korisnicima IPTV usluge su na raspolaganju i kanali HBO, HBO Comedy, i Cinemax 2 , kao i svi ovi kanali u visokoj rezoluciji (HD). Sve ovo možete pronaći u okviru HBO Premium paketa, koji vam omogućava da koristite i uslugu videa na zahtev - HBO On Demand, kao i HBO GO, koji nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Za više informacija o ovim paketima, kao i o Cinemax kanalu posetite sajt Telekoma Srbija. Budite u subotu uz Cinemax i IPTV kanal 806 i otkrijte ko je „ona“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko je "Ona“?

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014

Ko je "Ona“, otkrićete ekskluzivno u premijeri istoimenog filma, samo na Cinemax kanalu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.