Knić: Izložba za kraj “Gružanske jeseni”

Izvor: Šumadija Press, 11.Sep.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knić: Izložba za kraj “Gružanske jeseni”

U organizaciji ustanove “Centar za kulturu, turizam i sport” iz Knića, u sali Doma kulture večeras će biti otvorena izložba slika sa likovne kolonije “Gružanska jesen”.

Dvadeseta likovna kolonija “Gružanska jesen” koju organizuju Centar za kulturu, turizam i sport-Knić i Opština Knić, završava se izložbom slika učesnika kolonije. Dvadeset umetnika, među kojima je i gost iz Rusije Viktor Zolotov, predstaviće večeras radove koji su nastali tokom trajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << jubilarne likovne manifestacije.

Izložba će biti otvorena u 19 časova, u sali Doma kulture u Kniću.

Organizaciju ove manifestacije ove godine su značajno pomogle kompanije SBB, Dunav osiguranje, Škoda –Auto i Prizma Kragujevac.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.