Kiša i grmljavina prouzrokovali nestanak struje u Trebinju

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša i grmljavina prouzrokovali nestanak struje u Trebinju

TREBINJE - Jaka kiša praćena grmljavinom prouzrokovala je nestanak električne energije u većem dijelu prigradskih naselja na području Trebinja, a pojedini dijelovi grada su ostali bez ulične rasvjete.

Obilne padavine i jak vjetar, koji su počeli oko 16.00 časova, povremeno su usporavali saobraćaj u gradu i otežavali kretanje pješaka.

U Vatrogasnoj jedinici Trebinje Srni je potvrđeno da nema dojava sa terena o eventualnim plavljenjima objekata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Obilne padavine zahvatile BiH: Stanovništvo u pripravnosti od mogućih novih poplava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2014, 08:49

Obilne kišne padavine ponovo su zahvatile veći dio BIH. Metorolozi su najavili i nastavak, zbog čega će od danas biti na snazi upozorenje- žuti meteoalarm...Zbog najvljenih padavina do 07. rujna Civilna zaštita Banjaluke upozorila je stanovništvo, posebno ono koje je nastanjeno uz vodotoke i bujične...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.