Kina: Tigrovi napali dve žene u zoo parku, jedna poginula

Izvor: B92, 24.Jul.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Tigrovi napali dve žene u zoo parku, jedna poginula

Peking -- Jedna žena je poginula, a druga je teško povređena kada su ih napali tigrovi u kineskom Safari parku, prenosi “Raša tudej“.

Bezbednosne kamere zabeležile su trenutak u kojem je jedna žena izašla iz automobila, a potom ju je odvukao tigar.

Kako se navodi, posetioci imaju mogućnost da voze kroz deo u kojem se nalaze sibirski tigrovi, ali su i upozoreni da ostanu unutar vozila.

Žena koja se vidi na snimku je preživela napad, međutim njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijateljicu koja je pokušala da joj pritekne u pomoć napala je druga životinja i usmrtila.

Ovo nije prvi ovakav incident u ovom parku. Pre dve godine, bengalski tigar usmrtio je jednog od zaposlenih u parku. A još jedna tragedija dogodila se i 2009. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.