Kfor ključan za mir na Kosovu

Izvor: RTS, 19.Jun.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kfor ključan za mir na Kosovu"

Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović i zamenik pomoćnika generalnog sekretara NATO-a za operacije Džon Manza saglsili su se da je Kfor ključni faktor u održavanju mira i zaštiti verskih objekata.
Oni su tokom današnjeg susreta razmenili mišljenja u vezi sa situacijom na Kosovu, i razgovarali o bezbednosti, zaštiti verskih objekata, kao i o trenutnoj političkoj situaciji koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nastala nakon parlamentarnih izbora.
Stojanović i Manza su se složili da je prisustvo Kfora važno i da Kfor ostaje ključni faktor u očuvanju bezbednog i mirnog okruženja.
Razgovarali smo o bezbednosti, izazovima koji postoje, ključnoj ulozi koju Kfor ima za bezbednost, naročito u zaštiti verskih objekata i srpskog naroda u izolovanim enklavama.
Sastanku je takođe prisustvovao Direktor Kancelarije za pitanja zajednica, Ivan Tomić, Silvija Mareti iz međunarodnog osoblja NATO-a, i Džoana Drabek, specijalni savetnik komandanta Kfora, navodi se u saopštenju iz kabineta kosovskog premijera.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KFOR ključan za mir na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2017

KFOR je ključni faktor u održavanju mira i zaštiti verskih objekata, složili su se danas zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović i zamenik pomoćnika generalnog sekretara NATO-a za operacije, Džon Manza...Oni su tokom današnjeg susreta razmenili mišljenja u vezi sa situacijom na Kosovu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.