Kejt Mos ne zna kad je dosta! (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos ne zna kad je dosta! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih manekenki Kejt Mos, nije uspela da savlada prevelike količine alkohola, i kao i svakom drugom što bi se desilo - potpuno se izblamirala!

Prilično je nezgodno kada si javna ličnost i supermodel, a namerio si se da popiješ koju... dve, tri, četiri - ma, ko više broji.

Manekenka Kejt Mos (40) bila je na žurci Dejvida Bekama u pratnji svog supruga Džejmija Hinca (45), koji se nije baš pokazao kao "stub oslonac" u prilikama pijanstva.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Mosova je "nagrnula" na alkohol i na kraju kući otišla nestabilnim hodom, sa sve poderanim čarapama.

Kako bi još više "začinila" atmosferu, pri ulasku u taksi je svima prisutnima omogućila pogled na njene gaćice.

Otmeno, nema šta!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.