Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katanec napušta Zrinjski?

Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Maribora u Sloveniji mogao bi bude posljednji za Matiju Kataneca u dresu Zrinjskog, dok bi Sarajevo nekoliko dana prije početka BHT Premijer lige BiH mogao da napusti Nermin Crnkić.

"Plemići" su juče autobusom trebalo da krenu na megdan Mariboru, a mediji u BiH pišu da će nakon tog susreta od aktuelnog prvaka BiH da se oprosti Katanec. Nije poznato gdje će defanzivac da nastavi karijeru, ali jedino što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zna je da će biti van granica BiH. Njegov odlazak će biti veliki udarac za četu Blaža Sliškovića, jer je imao velikog uticija u osvajanju dvije vezane titule prvaka BiH.

Crnkić, navodno, nije preliomio da li će napustiti Sarajevo, ali mediji u BiH pišu da fudbaler ima dvije inostrane ponude. Ugovorom je vezan za "bordo" tim pa će tim sa "Koševa" dobiti određeno obeštećenje. Navodno, ukoliko Crnkić napusti Sarajevo, umjesto njega će doći Deni Hočka, trenutno član Budućnosti iz Podgorice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.