Kasulides: Evropske sankcije Rusiji uništiće privredu Kipra

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasulides: Evropske sankcije Rusiji uništiće privredu Kipra

Ekonomske sankcije Evrope protiv Rusije uništiće privredu Kipra, izjavio je danas kiparski ministar spoljnih poslova, Joanis Kasulides, u intervjuu za jedan nemački list.

"Postoje veoma snažni ekonomski odnosi Kipra i Rusije. Ukoliko su sankcije zaista neophodne, onda bi svaka članica trebalo da sama donese odluku o tome da li će u njima učestvovati", izjavio je Kasulides.

"O kakvim god da se merama radilo, mi sebi ne smemo nauditi", dodao je on.

Ministri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << inostranih poslova zemalja članica Evropske unije odlučili su u ponedeljak da prošire spisak imena osoba kojima je zabranjeno putovanje u EU i raspolaganje novcem u evropskim bankama zbog, kako navodi Frans pres, njihove umešanosti u ukrajinsku krizu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.