Kamioni i šleperi čekaju šest sati na prelaz iz Srbije u Hrvatsku

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni i šleperi čekaju šest sati na prelaz iz Srbije u Hrvatsku

Kamioni i šleperi čekaju šest sati na ulaz iz Srbije u Hrvarsku, na graničnom prelazu Batrovci, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS), pozivajući se na podatke granične policije.

Kako se navodi, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na prelaz iz Srbije u Hrvatsku čekaju dva sata, a na prelaz iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu, na prelazu Sremska Rača oko sat vremena.

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << minuta.

AMSS je saopštio i da će sutra, od 8.00 do 16.00, za natovarena teretna motorna vozila koja su registrovana u Srbiji, saobraćaj biti obustavljen na teretnim terminalima na graničnom prelazu Srbije i Rumunije - Srpska Crnja zbog radova sa rumunske strane. U saopštenju se navodi i da će prazna teretna vozila biti propuštana u to vreme.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kamioni i šleperi čekaju šest sati na prelaz iz Srbije u Hrvatsku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Mar.2017

Kamioni i šleperi čekaju šest sati na ulaz iz Srbije u Hrvarsku, na graničnom prelazu Batrovci, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS), pozivajući se na podatke granične policije.    Kako se navodi, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na prelaz iz Srbije u Hrvatsku čekaju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.