Kambijaso potpisao za Lester

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kambijaso potpisao za Lester

Bivši igrač Intera potpisao jednogodišnji ugovor sa "lisicama" iz srca Engleske

Foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa

 Esteban Kambijaso
nije bio zadovoljan kako su se u Interu oprostili sa njim, ali nije dugo bio bez angažmana. Argentinac će predstojeće sezone igrati za novog-starog člana Premijer lige, Lester. 

Kambijaso je naravno stigao u Lester kao slobodan igrač, posle završetka saradnje sa timom iz Milana, a potpisao je ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na jednu godinu. S obzirom na to da je spreman fizički, postoji mogućnost da debituje već ovog vikenda kada tim Najdžela Pirsona dočekuje Arsenal.

Kambijasoje profesionalnu karijeru započeo u Independijenteu, ali se put Evrope otisnuo posle još jedne sezone u River Plati. Prvo je dve godine igrao za madridski Real, a zatim je čak deset godina proveo u Italiji gde je za "neroazure" nastupao od 2004. godine do kraja prošle sezone. Zabeležio je 315 nastupa i upisao se 41 put u strelce. Za reprezentaciju Argentine nastupao je 52 puta, a učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.