Kakva vas kazna očekuje u onom životu, ako u ovom masturbirate?

Izvor: B92, 26.Maj.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva vas "kazna" očekuje u onom životu, ako u ovom masturbirate?

Muslimanski verski vođa Mučid Čhad Han u jednoj televizijskoj emisiji imao je zanimljive poglede na temu maturbacije.

Internet zajednica je iskoristila priliku da reči ovog verskog vođe ismeje. Naime, on je rekao da će muškaricma koji masturbiraju u onom životu ruka ostati trudna i da će pred Bogom tražiti svoja prava, prenosi “Harijet Dejli Njuz”.

Han ima svoju televizijsku emisiju u kojoj daje ljudima savete i odgovara na pitanja gledalaca. Jedan gledaoc >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se javio u program i rekao da je oženjen, ali da bez obzira na to i dalje mastrurbira. Han je rekao da je masturbacija zabranjena i pozvao ga da se odupe Sotoni.

Hanovi saveti izazvali su brojne kritike. U Kuranu ne postoje jasne smernice o masturbaciji, a jedan od islamskih verskih vođa rekao je da je ona dopuštena ako će spasiti brak od vanbračnih afera. Problem je u tome što neki koriste izraz “zabranjena”, dok drugi koriste reć “neželjena”.

Jedan od duhovitih komentara na internetu glasi: “Ima li u raju ginekolog za ruku i da li je tamo dozvoljen pobačaj”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.