Kakva noć: Jedan mrtav u požaru, 13 povređeno u udesima

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva noć: Jedan mrtav u požaru, 13 povređeno u udesima

Jedan čovek poginuo je u požaru prošle noći dogodio u Beogradu, dok je 13 osoba lakše povređene u saobraćajnim nesrećama, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

U Bulevaru Mihajla Pupina 185 na trećem spratu pronađeno je posle požara ugljenisano telo jednog čoveka.

 

U nesreći kod obilaznice u Surčinu povređeno je pet osoba. Svih pet osoba, među kojima i osmogodišnja devojčica, zadobilo je lakše povrede.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U Beogradu su se dogodilo još tri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno četiri osobe.

 

Malo posle ponoći, u ulici Miška Jovanovića 26, u naselju Dušanovac, u nesreći je povređen muškarac (55) koji je zbog povrede glave prebačen u Urgentni centar. Pešak (24) povređen je u nezgodi koja se dogodila oko 1.07. On je zbog povrede glave prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. U Bulevaru kralja Aleksandra, lakše je povređen muškarac (26), dok je jedna osoba lakše povređena i u tuči u Borči.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.