Kako pogledati listing poziva i stanje na računu

Izvor: Mondo, 01.Dec.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako pogledati listing poziva i stanje na računu

Sve usluge na jednom mestu, uz brz i jednostavan pregled i realizaciju – na mts portalu, u delu Moj mts.

Bez obzira na vreme i mesto, sve što vas zanima o mts uslugama koje koristite možete da dobijete na brz i jednostavan način pristupom mts portalu, u delu Moj mts.

Jednostavnim kreiranjem Moj mts naloga možete da:

- Pogledate sve mts usluge koje koristite

- Imate uvid u trenutna i prethodna zaduženja

- Pogledate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << listing saobraćaja

- Opredelite se za elektronski račun

- Preuzmete račun u pdf formatu

- Online platite račune putem platnih kartica

- Aktivirate dodatne usluge (tarifne dodatke, mts TV GO itd.)

Moj mts nalog kreirate unošenjem ličnih podataka. Nalog mogu da kreiraju svi korisnici usluga mobilne i fiksne telefonije, Interneta, mts TV ili Box paketa. Takođe, nalog možete da kreirate i ukoliko niste korisnik mts usluga i preko njega možete online da kupite neku od digitalnih mts usluga, kao na primer Klik SPORT, dopunite kredit mts pripejd broju putem platnih kartica, online platite mts račune za nekog drugog i još mnogo toga.

Nakon što ste uspešno kreirali nalog, možete da pristupite sadržajima na portalu i kupite usluge za koje ste se opredelili, a svaki sledeći put kada pristupate svom mts nalogu, unosite korisničko ime i lozinku koju ste prethodno definisali.

Kreirajte Moj mts nalog već danas i uživajte u svim mts pogodnostima.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kako pogledati listing poziva i stanje na računu

Izvor: Blic, 01.Dec.2015

Sve usluge na jednom mestu, uz brz i jednostavan pregled i realizaciju – na mts portalu, u delu Moj mts...Bez obzira na vreme i mesto, sve što vas zanima o mts uslugama koje koristite možete da dobijete na brz i jednostavan način pristupom mts portalu, u delu Moj mts...Jednostavnim kreiranjem Moj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.