Kako je uspeo OVO da preživi?!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je uspeo OVO da preživi?!

Jedan Kinez doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću u gradu Zumadianu u provinciji Henan. On se automobilom zabio u zaštitnu ogradu, a metalna šipka, koja se otkinula od ograde, probila mu je grudi ispod miške. Kinez je dovezen u bolnicu sa šipkom, koja je virila iz njega sa obe strane.

Sreća u nesreći je da su pluća i srce ostali nepovređeni

 

Posle višesatne operacije, lekari su uspeli da spasu život teško povređenog muškarca, a fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz operacione sale zaista deluju zapanjujuće.

 

Sreća u nesreći je ta što je šipka promašila neke od vitalnih organa, pa je stanje Kineza za sada stabilno, iako povrede deluju zastrašujuće.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.