Kako je jedan student postao poznat uz pomoć svetskih zvezda!

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je jedan student postao poznat uz pomoć svetskih zvezda!

Student sa Novog Zelanda postao je prava Internet senzacija nakon što je postavio nekoliko urnebesnih fotografija na svoj Instagram.

Imali smo prilike da vidimo razne bizarne imitacije poznatih, ali Lijam Martin (17) je "priču" svakako podigao na viši nivo, piše Mondo.

Lijam je napravio Internet "buru" kada je postavio prve fotografije na kojima pozira obučen i našminkan poput Keti Peri, Lane Del Rej, Rijane, Tejlor Svift...

Za sada, Lijam ima preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1.500.000 "pratioca" na Instagramu.

"Počeo sam ovako da se fotografišem pre godinu i po dana, ali nisam očekivao da ću steći ovakvu popularnost", kaže Martin.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

INTERNET-SENZACIJA-Kako-je-Lijam-postao-poznat-uz-pomoc-svetskih-zvezda

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2014, 13:52

Imali smo prilike da vidimo razne bizarne imitacije poznatih, ali Lijam Martin (17) je "priču" svakako podigao na viši nivo..Student sa Novog Zelanda postao je prava Internet senzacija nakon što je postavio nekoliko urnebesnih fotografija na svoj Instagram...Imali smo prilike da vidimo razne bizarne...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.