Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da nanesete puder poput profesionalca

Pogledajte koja 3 pravila treba svaka djevojka da zna kada je nanošenje pudera u pitanju.

Prvi korak koji vodi do perfektnog tena je dobro hidrirana koža. Sačekajte bar pet minuta od nanošenja kreme, pa tek onda započnite šminkanje. Ovo će vašoj koži dati dovoljno vremena da upije sve hidrirajuće sastojke i da se „zašiti“, pa nece upijati puder.

Nije ni čudo što su blenderi (sunđeri za nanošenje pudera) toliko popularni. Ovi magični sunđerčići toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dobro ujednačavaju ten da djeluje kako da vas je našminkao profesionalac, a ujedno upijaju višak pudera što tenu daje potpuno prirodan i prozračan izgled.

Kao poslijednji korak koristite puder u prahu ili sprej za fiksiranje. Oni će obezbijediti nježan izgled kože i omogućiti da puder ostane na vašem licu tokom cijelog dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kako da nanesete puder poput profesionalca

Izvor: B92, 04.Maj.2016, 21:07

Pogledajte koja 3 pravila treba svaka devojka da zna kada je nanošenje pudera u pitanju....Priprema..Prvi korak koji vodi do perfektnog tena je dobro hidrirana koža. Sačekajte bar pet minuta od nanošenja kreme, pa tek onda započnite šminkanje. Ovo će vašoj koži dati dovoljno vremena da upije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.