Kako da dopuniš prepaid kredit sa fiksnog telefona

Izvor: Mondo, 01.Sep.2014, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da dopuniš prepaid kredit sa fiksnog telefona

Dopunite prepaid kredit jednostavno i lako od vaše kuće sa vašeg fiksnog telefona.

Foto: Promo. Dopuna pripejd broja.

Telekom Srbija vam nudi mogućnost da dopunite željeni prepaid broj besplatnim pozivom od kuće. Sve što je potrebno da uradite jeste da pozovete broj 0800/100-900 i prateći uputstva automata izvršite elektronsku dopunu kredita za željeni mt:s prepaid broj. Dopunu možete da uplatite u iznosima od 50, 200 ili 500 dinara, do maksimalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbirnog iznosa od 3000 dinara za jedan mesec.

Nakon što pozovete broj za dopunu kredita, potrebno je da unesete prvi deo šifre korisnika sa računa za fiksnu telefonsku liniju ili šifru korisnika sa računa za Box paket. Zatim potvrđujete tu šifru kojom se identifikuje da ste naš korisnik, vršite unos prepaid broja koji želite da dopunite i birate jedan od tri ponuđena iznosa predviđenih za dopunu. Nakon što potvrdite željeni iznos dopune, ili ga ponovo unesete ukoliko je došlo do pogrešnog unosa, i transakcija bude uspešno obavljena, na broj koji ste dopunili će stići SMS informacija o izvršenoj dopuni.

Vaš prepaid kredit možete da dopunite više puta mesečno, a izvršene dopune plaćate kroz redovan mesečni račun za vašu fiksnu telefonsku liniju ili Box paket.

Jedini uslov za korišćenje ove usluge je da vaša telefonska linija ima mogućnost tonskog biranja i potpune identifikacije fiksnog broja.

Više informacija o ovoj usluzi možete da vidite na sajtu Telekoma Srbija. Iskoristite ovu jedinstvenu mogućnost i iz udobnosti vašeg doma dopunite kredit sebi ili vašim prijateljima na brz i jednostavan način.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.