Kada-zene-varaju-bez-razmisljanja-4-razloga-za-prevaru-bez-kajanja

Izvor: medio.rs, 16.Sep.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada-zene-varaju-bez-razmisljanja-4-razloga-za-prevaru-bez-kajanja

Nevera nije samo karakteristika muškaraca, pokazala su brojna istraživanja u kojima su žene često iskazale sklonost ka takvom ponašanju. Ipak, motivacija kod jednog i drugog pola je poputno različita

Žene uglavnom imaju četiri razloga za neveru nakon kojih ne osećaju kajanje, a prvi od njih je teška situacija u braku.

Naime, loš odnos s partnerom uzrok je prevare koja u ovom slučaju služi kao karta za izlazak iz lošeg braka, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a često ni ne pokušavaju da sakriju tragove.

Isto tako, zahlađenje odnosa u vezi ili braku obično rezultira nedostatkom bilo kakve intimnosti, a veza bez seksa žene u najvećem broju slučajeva navodi na neveru.

Takođe, posao je jedan od najčešćih razloga za neveru – partner se posvetio karijeri i kući dolazi sve kasnije, a i kada se napokon pojavi nije zainteresovan za intimnosti pravdajući se umorom. Takav odsutan i nezainteresovan partner oteraće gotovo svaku ženu u zagrljaj drugome.

I naravno, tu je prevara iz osvete koju ne treba posebno objašnjavati.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.