Kada ovo uradite devojci tokom seksa, ima svako pravo da vas šutne

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2016, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada ovo uradite devojci tokom seksa, ima svako pravo da vas šutne

Ne postoji muškarac koji će odbiti oralni seks, a većina devojaka rado pristaje, uglavnom zato što žele da im se svide. Odbijanje oralnog seksa moglo bi da znači i kraj za potencijalnu vezu čak i pre nego što je ona počela da se razvija. A u celoj toj priči postoji i jedan potez kome muškarci često pribegavaju, a potpuno je dno. A vi, ako ste imale sreće da u životu izbegnete čuveno spuštanje glave devojke radi oralnog seksa, verovatno ste jedna od retkih.

Pružanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oralnog seksa muškarcima postalo je norma, prvenstveno zahvaljujući pornografskim filmovima gde se ne može zamisliti scena bez ženskog spuštanja dole. Stvari su nešto drugačije kada su devojke u pitanju.

Muškarcima je seks jednostavno nezamisliv ako ne počne oralnim seksom tako da vrlo često pribegavaju raznim taktikama ne bi li privoleli partnerku da im pruži to uvodno zadovoljstvo, a najgori način da to postignu je definitivno guranje njene glave u željenom pravcu u slučaju kada ona ne ispoljava željeni entuzijazam.

Mediji su puni brojnih trikova za oralni seks "koji će mu pomutiti razum", ali čini se da jedan trik redovno zaboravljaju, možda čak i najbolji, barem ako pitate devojke - tražite im, umesto da ih privoljevate na ovaj nimalo suptilan način.

Recite devojci šta volite i želite, ali obavezno je i pitajte u čemu ona uživa. Ne postoji magično dugme na njenoj glavi koje će je pretvoriti u mašinu za oralni seks, i zato bi trebalo da prestanete da ga pritiskate.

Ako želite da vam devojka redovno pruža oralni seks, rešenje je krajnje prosto, budite spremni da se posle toga odužite, ali i željni da to učinite. U pitanju nije usluga, već povezanost dve osobe u seksualnom aktu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.