Kad starleta kupi diplomu...

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad starleta kupi diplomu...

Starleta Nada Đukić Blondi je u jednoj emisiji priznala da je kupila diplom. Sve je počelo kad joj je kum rekao da je mnogo pametna jer brzo kuca na telefonu?!.

Kum joj sve sredio: Nada Đukić Blondi

 

- Ja sam preko svog kuma, mnogo jak čovek koji nažalost nije više sa nama.. Nešto smo pričali i on mi je rekao, mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kuckaš, na računaru, jako brzo sve… Daj nešto malo više, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ja sam rekla da nemam volju i želju da učim, neke stvari su mi bile bitnije. Tada sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam dobila diplomu. Tako sam ja završila fakultet, ništa ne krijem. Znam da neću da radim jer ja nisam devojka koja radi, nikada u životu nisam radila, niti ću da radim, svesna sam toga. Uvek sam sve imala, rekla je Blondi u emisiji, čiji snimak možete pogledati u nastavku teksta:

 

 

Da li ovo dovoljno opisuje stanje u kojem se nalazi obrazovanje u Srbiji?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.