Kad-ce-Srbi-biti-te-srece-da-ih-bankomat-ovako-obraduje

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad-ce-Srbi-biti-te-srece-da-ih-bankomat-ovako-obraduje

"Toronto Dominion" banka, šesta po veličini banka u Severnoj Americi, obradovala je oko 30.000 svojih klijenata

Kanadska banka “Toronto Dominion” odlučila je da svojim klijentima priredi malo iznenađenje koje ih je sačekalo na bankomatu.

Kako Kanađani imaju veliki izbor kada je reč o bankama, ova kompanija želela je da u znak zahvalnosti nagradi svoje korisnike. Posebni srećnici bili su oni koji koriste onlajn usluge banke.

Na njihov račun stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je mali poklon, dok su pojedini korisnici dobili kovertu sa simboličnih 20 dolara. Oni koji su imali tu sreću da se u trenutku ove akcije zateknu baš u banci, imali su najlepši susret sa bankomatima ikada.

“Toronto Dominion” banka, šesta po veličini banka u Severnoj Americi, obradovala je oko 30.000 svojih klijenata.

Postoji ogromna moć koju sa sobom nosi reč “hvala”. Poklon je jedan od načina da se zahvalnost iskaže, a i činjenica je da ljudi vole kad je nešto besplatno.

Svaka čast za marketinški potez. Oni baš znaju kako da zadrže klijente.

Pogledajte video:

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.