Kad Elena zapeva “Zajdi zajdi” svi plaču!

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Elena zapeva “Zajdi zajdi” svi plaču!

Makedonsko devojče, kako mnogi zovu Elenu Risteski, koja se kod nas proslavila u najgledanijem šou programu “Tvoje lice tvuči poznato”, još jednom je pokazala da je sjajna pevačica. Ona će se u novoj epizodi ovoj popoularnog šoua naći u ulozi legende romske muzike Esme Redžepove. Iako je dobila veoma izazovan i težak zadatak, Elena ga je odradila besprekorno. Uz savršenu masku i glasom i stasom podsećala je na Esmu, a svojim pevanjem veoma teške pesme “Zajdi zadi” ostavila je žiri bez teksta i rasplakala sve takmičare.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TLZP: Ivan kao Merlinka, Elena kao Esma Režepova, Keba kao Šaban Bajramović (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014

Najnovija emisija takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" biće emitovana u 21 čas na televiziji "Prva..U nedelju uveče na televiziji “Prva” gledaćemo najnoviju emisiju takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato“. Glumac Ivan Jevtović je sa zadovoljstvom prihvatio novi zadatak, da se iz sakoa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.