(KURIR TV) Evo ko je sve od političke elite bio na 45. rođendanu Studija B

Izvor: Kurir, 02.Apr.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(KURIR TV) Evo ko je sve od političke elite bio na 45. rođendanu Studija B

Ova medijska kuća predstavlja oči i uši grada i siguran sam da će imati još više uspeha, istakao na svečanosti gradonačelnik Siniša Mali

Radio-televizija Studio B proslavila je juče jubilarni 45. rođendan. Tim povodom je u Skupštini grada održana svečanost na kojoj je gradonačelnik Siniša Mali uručio nagradu Naj Beograđanin dr Radoju Simiću, v. d. direktora Instituta za majku i dete.

Priznaje se tradicionalno dodeljuje pojedincima ili timovima ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji su u protekloj godini unapredili život u Beogradu.

Ivan Bekjarev

JEDNA OD RETKIH OZBILJNIH TELEVIZIJA

Glumac Ivan Bekjarev jedan je od mnogih koji su čestitali Studiju B:

- Ovo je jedna od retkih ozbiljnih televizija. Vezan sam za Studio B jer sam otvorio radio iz kog je i nastala. Zamerao sam u nekim periodima to što su bili suviše politizovani, ali mislim da su sada manje nego ranije. Znam koliko zavise od trenutnih političkih strujanja, ali bih želeo da dnevna politika ne utiče na program bilo koje televizije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.