KST vas vodi u Zemlju čuda!

Izvor: Mondo, 01.Nov.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KST vas vodi u Zemlju čuda!

Objavljena tema ovogodišnjeg tradicionalnog Maskenbala!

Foto: MONDO, Goran Sivački

Klub studenata tehnike objavio je da će tema predstojećeg, 41. prednovogodišnjeg Maskenbala biti "KST u Zemlji čuda"!

Popularni Maskenbal, koji već više od četiri decenije traje kao kultna beogradska manifestacija, biće održan 28. Decembra, a još uvek nije poznato ko će sve nastupati na njemu.

Otvoren je i konkurs za dizajn plakata, koji traje do sedmog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novembra. Više o konkursu pročitajte OVDE.

Najdomišljatiji, najkreativniji najinovativniji učesnici konkursa biće propisno nagrađeni. Najbolje rešenje biće nagrađeno sa tri ulaznice i počasnom članskom kartom. Drugo mesto sa dve karte za maskenbal, a treće mesto sa jednom.

Tradicionalni 41. maskenbal Kluba studenata tehnike biće održan 28. decembra. Više informacija o ulaznicama, izvođačima i svemu ostalom očekujte u narednom periodu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.