KRVAVI NAPAD: Kuhinjskim nožem izbo oca jer je umislio da je đavo!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI NAPAD: Kuhinjskim nožem izbo oca jer je umislio da je đavo!

Otac je zadobio povrede po glavi, ramenima i ruci, ali sud mladića neće teretiti za pokušaj ubistva jer boluje od šizofrenije

BEČ - Mladić (28) koji je umislio da je đavo i  izbo oca kuhinskim nožem biće smešten u psihijatrijsku ustanovu jer je ustanovljeno da boluje od šizofrenije.

Mladić je halucinirajući da je on sam đavo, napao oca i ubo nožem, čije je sečivo bilo dugo 18 santimetara, dvanaest puta, nanevši mu povrede po glavi, ramenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i ruci. Sud ga međutim nije teretio za pokušaj ubistva jer su veštaci konstatovali da u vreme napada nije bio uračunljiv.

Otac je izjavio da je njegov sin boluje od šizofrenije od svoje sedamnaeste godine. Mladić je čuo glasove u glavi a često bi kada se pogleda u ogledalo video sebe kao đavola. Prepisana mu je terapija, međutim on nije redovno pio lekove. Kasnije je počeo da konzumira razne droge što je samo dodatno pogoršalo njegovo zdravstevno stanje.

Otac koji je sve vreme brinuo o svom psihički obolelom sinu kaže da do krvavog napada nije imao agresivne ispade. Mladić će biti  trajno smešten u specijalizovanu ustanovu bez prava žalbe na presudu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.