KRVAVI BESKUĆNIK uhapšen zbog JELENINOG UBISTVA: Neobjavljeni detalji o SMRTI pevačice

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI BESKUĆNIK uhapšen zbog JELENINOG UBISTVA: Neobjavljeni detalji o SMRTI pevačice

Novi detalji u vezi sa istragom stravičnog ubistva pevačice

Beogradska policija privela je sredovečnog muškarca beskućnika, koji je zatečen u blizini borčanskog nasipa, gde je ubijena pevačica Jelena Marjanović, a čija je garederoba bila u potpunosti isprskana krvlju.

Ubistvo koje je potreslo Srbiju dogodilo se 2. aprila prošle godine, kada je 20 sati nakon misterioznog nestanka pevačice njeno unakaženo telo otkriveno u kanalu u naselju Crvenka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Tih dana policija je saslušavala sve meštane Crvenke i Borče. Međutim, uznemirujuće je bilo otkriće krvavog beskućnika u blizini nasipa na ome je Jelena Marjanović poslednji put viđena. Policija je tokom pretrage terena naišla na muškarca koji je bio u potpunosti obliven krvlju - otkriva dobro obavešten izvor.

Kako se saznaje, policija je munjevitom reakcijom odmah stavila lisice na ruke beskućniku.

- Sve se odvijalo neposredno nakon pronalaska Jeleninog leša u kanalu. Čovek je govorio nepovezano i nije mogao da objasni zašto je isflekan krvlju. Operativci su posumnjali da je možda on potencijalni ubica i odmah ga priveli na razgovor - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, sva garderoba je odmah oduzeta i poslata na veštačenje.

- Čovek je zadržan neko vreme, sve dok u policiju nisu dospele analize krvi. Ispostavilo se da je krv njegova, a ne jJelenina, kao i da na njemu nema nikakvih DNK tragova pokojne pevačice. Nakon toga, on je pušten iz policijskog pritvora - dodaje sagovornik.

Međutim, policija ne odustaje od potrage za ubicom pevačice, a veruje se da se i on i dalje kreće u blizini mesta zločina.

Operativci i dalje rade na proveri baznih stanica, a istraga je toliko detaljna da ponovo pregledaju snimke nadzornih kamera.

- Poklapanje baznih stanica ljudi koji su bliski pevačici u trenutku Jelenine smrti definitivno postoji. Policija veruje da je ubica neko ko se još uvek nalazi u Borči, u neposrendoj blizini male Jane i Zorana Marjanovića - dodao je sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOKANTNO: Krvavi beskućnik uhapšen zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović ČITAJTE U KURIRU

Izvor: Kurir, 28.Maj.2017, 08:00

...BEOGRAD - Beogradska policija privela je sredovečnog muškarca beskućnika, koji je zatečen u blizini borčanskog nasipa, gde je ubijena pevačica Jelena Marjanović, a čija je garderoba bila u potpunosti isprskana krvlju!..Do kakvih je saznanja došla policija u cilju rasvetljavanja ovog misterioznog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.