KRIJE GA OD OCIJU JAVNOSTI BICETE IZNENADjENI KADA VIDITE KAKO IZGLEDA MUZ SANJE MARINKOVIC

Izvor: medio.rs, 10.Jun.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIJE GA OD OCIJU JAVNOSTI BICETE IZNENADjENI KADA VIDITE KAKO IZGLEDA MUZ SANJE MARINKOVIC

Voditeljka Sanja Marinković ne voli da u javnosti eksponira svog supruga.

Sanja je već dugi niz godina u stabilnom braku sa producentom Aleksnadrom Uhrinom, sa kojima ima sina Strahinju. Voditeljka ne planira proširenje porodice i priznaje da nema idealan brak.

- Daleko smo mi od savršenog bračnog para i ne znam da li na ovoj planeti postoje osobe koje tako funkcionišu. On voli da priča, kao i ja, oboje smo temperamentni i mislim da je dobro kada oboje imamo stav. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Stalno razgovaramo o svemu pa tako i o organizaciji života, Strahinji... - otkila je voditeljak u intervjuu za magazin "Stori" nedavno. Ona je dodala i da joj je muž velika podrška u poslu kojim se bavi i da često vole da idu na porodična putovanja.

Iako se Sanja skoro nikad ne pojavljuje u javnosti sa mužem mi smo uspeli da ih uslikamo zajedno pre nekoliko godina na promociji knjige spisateljice Vesne Dedić, bliske Sanjine prijateljice.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.