KRAJ IZBEGLIČKE KRIZE NI NA VIDIKU: Samo u četvrtak u Hrvatsku ušlo skoro 8.000 migranata

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ IZBEGLIČKE KRIZE NI NA VIDIKU: Samo u četvrtak u Hrvatsku ušlo skoro 8.000 migranata

Hrvatske železnice saopštile su da su u 70 vanrednih voznih linija prevezle 88.650 izbeglica.

OPATOVAC - Preko graničnih prelaza Bapska i Tovarnik u četvrtak je ušlo 7. 798 migranata, a od početka migracijske krize na područje Hrvatske došlo ih je 136.723, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tokom četvrtka do mađarske granice su stizali velikim brojem vozova, a u privremenom prihvatnom centru u Opatovcu do ponoći je bilo oko 4.426 izbeglica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Photo: Processing center in Opatovac, Croatia. Migrants and refugees are collected from various places in... http://t.co/FaLT6raRkc

I dalje se očekuje priliv migranata sa područja Srbije, navodi hrvatski MUP.

Hrvatske železnice saopštile su da su u 70 vanrednih voznih linija prevezle 88.650 izbeglica, a na stanici u Tovarniku jutros oko 9 časova počelo je ukrcavanje migranata u voz koji će ih dalje prevesti do prihvatnih centara.

(Jutarnji list)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.