KOD NJEGA NEMA KRIZE: Đani iskeširao 22.000 evra za sat!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD NJEGA NEMA KRIZE: Đani iskeširao 22.000 evra za sat!

Volim dobre automobile, dobru garderobu, satove, i s obzirom koliko radim, hvala bogu, pa sebi i porodici mogu taj luksuz da priuštim, rekao je pevač

Dragiša Trajanović Đani nedavno je sebi priuštio luksuzni sat koji košta čak 22.000 evra.

Folker je prošlog vikenda nastupao u Beču, a kako je već navikao iz inostranstva ne sme da se vrati kući bez poklona. Tako je Đani krenuo u kupovinu poklona za suprugu i decu, ali je želeo da pred Novu godinu počasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i sebe, i to dobrim poklonom.

"Ne volim da pričam šta sam koliko platio. Volim dobre automobile, dobru garderobu, satove, i s obzirom koliko radim, hvala bogu, pa sebi i porodici mogu taj luksuz da priuštim. Jesam bio u šopingu u Beču, i imao sam vremena dok nisam krenuo na aerodrom. Kupio sam sebi sat koji mi lepo stoji. Mada i do sada kad god bih kupio dobru čuku, sin bi mi je maznuo", priznaje Đani i dodaje da mu na to nikada nije žao da potroši pare.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.