KOBNO PIJANSTVO: Izmislio krađu, pa iskasapio poznanika

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNO PIJANSTVO: Izmislio krađu, pa iskasapio poznanika

Dragoslav M. optužio Miljana Mitrovića da mu je ukrao 1.500 evra i dokumente, posle čega je zgrabio kuhinjski nož i izbo ga

ZVEČAN - Dragoslav M. (54) iz sela Žerovnica kod Zvečana uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka u svojoj kući ubio Miljana Mitrovića (36) iz Mijalice kod Vučitrna!

Nakon što je kuhinjskim nožem izbo Mitrovića, osumnjičeni je telefonom pozvao Hitnu pomoć i policiju i mirno se predao. Prema prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saznanjima, Dragoslav M. je čitavog dana sedeo u kafani u centru Kosovske Mitrovice. Tu se, navodno, sreo i upoznao s Mitrovićem.

Kobna svađa

- Predveče su izašli iz kafane i Dragoslav je kupio ćevape. Krenuli su njegovoj kući da tamo nastave da piju - ispričao je izvor blizak istrazi.

Oko 23 sata uveče, već sasvim pijan, Dragoslav M. je otišao do toaleta, a kada se vratio, navodno je primetio da mu nedostaje novčanik s dokumentima i 1.500 evra.

- Odmah je optužio Mitrovića da mu je ukrao novac i između njih dvojice je izbila svađa. U jednom trenutku Dragoslav je potegao nož i njime izbo Mitrovića po grudima i vratu - ispričao je naš sagovornik.

Telo na obdukciji

Željko Bojić, šef operative kosovske policije, rekao je da je zaplenjen nož kojim je počinjen zločin.

- Kosovska policija je obavila uviđaj, telo žrtve je poslato na obdukciju, a prema odluci tužioca, osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati - rekao je Bojić.

Nezvanično saznajemo da se Dragoljub M. početkom godine vratio iz Holandije, gde mu je, navodno, stradao sin.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.