KFOR NAJAVIO NASTAVAK SANACIJE MOSTA U LOŽIŠTU

Izvor: Kurir, 06.Nov.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR NAJAVIO NASTAVAK SANACIJE MOSTA U LOŽIŠTU

KOSOVSKA MITROVICA- Komanda Kfora najavila je da će nastaviti radove na sanaciji mosta u Ložištu, na putu ka administrativnom prelazu Jarinje, uz napomenu da je za popravku mosta potrebna bezuslovna sloboda kretanja za tešku mašineriju.

Most u Ložištu, koji se nalazi između Zvečana i Leposavića, neophodno je hitno sanirati zbog teških oštećenja u konstrukciji, saopšteno je ranije iz Kfora.

Zbog bezbednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kfor će nastaviti sa popravkom mosta, koja je započeta pre 16. septembra i nastaviće je 7. novembra, poručili su iz Kfora prošlog četvrtka.

Ove popravke, kako naglašava Kfor, "zahtevaju bezuslovnu slobodu kretanja za tešku mašineriju, koja je neophodna kako bi se završili ovi radovi".

Nadležni iz Kfora su ukazali da samo jedna traka koja je trenutno prohodna nije dovoljna kako bi njihova vozila mogla proći, a da su prošle srede presednici četiri opštine, na sednici, odbili da propuste ova vozila.

"Ovo je u suprotnosti sa onim što su predstavnici sa severa najavili - potpuna sloboda kretanja za Kfor. Osim toga, iznenađen sam da predstavnici četiri opština sa severa nemaju razumevanja za značajnu dobrobit koje bi ove popravke imale za lokalno stanovništvo.Bezbednost stanovništva trebalo bi da bude prioritet za sve", poručio je komandant Kfora, general-major Erhard Drevs.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor traži prolaz , napisano: 06.Nov.2011, 14:48h , ažurirano: 06.Nov.2011, 14:48h

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2011

Komanda Kfora najavila je da će u ponedeljak nastaviti radove na sanaciji mosta u Ložištu, na putu ka administrativnom prelazu Jarinje, uz napomenu da je za popravku mosta potrebna bezuslovna sloboda kretanja za tešku mašineriju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kfor najavio sanaciju mosta

Izvor: RTS, 07.Nov.2011, 09:12

Komanda Kfora najavila da će danas nastaviti radove na sanaciji mosta u Ložištu, na putu ka administrativnom prelazu Jarinje, uz napomenu da je za popravku mosta potrebna bezuslovna sloboda kretanja za tešku mašineriju. ..Radove na sanaciji mosta u Ložištu na putu ka administrativnom prelazu Jarinje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.