KESIĆ IZDOMINIRAO: Osumnjičeni je levoruk, žrtva je sobarica, Vučić je SUPER!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Okt.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KESIĆ IZDOMINIRAO: Osumnjičeni je levoruk, žrtva je sobarica, Vučić je SUPER!

Talenat, problem rasute pažnje ili velika ljubav, tako je Zoran Kesić večeras prokomentarisao način na koji je ministar Stefanović prokomentarisao aferu prisluškivanja Bojana Pajtića, predsednika Vlade Vojvodine i lidera Demokratske stranke

Trile zaplet u afera oko prisluškivanja gospodina Pajtića rasvetlio je kako ga je Kesić nazvao, Nebojša Šerok Stefanović.

"Ministar je obrnuti Šerok jer je rasvetljavanje afere oko prisluškivanja uspeo da prevede na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << hvalospev o Vučiću", rekao je Kesić i dodao da je ne zna da li je u pitanju talenat, problem rasute pažnje ili velika ljubav.

Kesić je dobio veliku podršku na Tviteru

Pajtiću, to što si bio lider opozicije, bio si #24minuta

— Iznogud (@UcaAntiKomunist) October 3, 2015

hahahah..ne moras da pratis vesti tokom nedelje.kesic subotom sve objasni #24minuta

— Zale by PUB (@ZagaZale) October 3, 2015

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.