KAKAV TATA: Devojčici (10) polomio ruku zato što mu je rasplakala ćerku (5)!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV TATA: Devojčici (10) polomio ruku zato što mu je rasplakala ćerku (5)!

Poznati bečki advokatHanjc ­Diter Šimanko, tvrdi da nije povredio devojčicu, već da je Džesika sama pala i polomila ruku

BEČ - Mala Džesika (10) svedočiće sutra u sudu o napadu poznatog bečkog advokata na nju. Hanjc ­Diter Šimanko (Heinz­Dieter Schimanko) tvrdi da nije povredio devojčicu, i da je sama pala ipolomila ruku.

Protiv advokata vodi se krivični postupak pod sumnjom da je na dečijoj zabavi naneo teške telesne povrede devojčici u januaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Na kućnu rođendansku zabavu u 19. okrugu, pozvano je trinaestoro mališana, a među njima su bile iŠimankova ćerka (5) i Džesika (10), koja je zbog zabave doputovala čak izKoruške.

U jednom momentu deca su se posvađala i prema optužnici advokat je bio ljut jer su mu rasplakali ćerku. Navodno je u besu zgrabio Džesiku i bacio je na pod. Pri tome je ova devetogodišnjakinja zadobila težak prelom nadlaktice.

Nesrećno dete je hitno prebačeno u bečku kliniku AKH, te je odmah podvrgnuta operaciji, tokom koje su lekari polomljenu kost njene levenadlaktice morali da povežu i fiksiraju pomoću dve žice. Nedužno dete trpi velike bolove, a u narednom periodu će biti podvrgnuta još najmanje jednoj operaciji, piše Kronen Cajtung.

Šimanko, koji je inače sin "kralja barova" Hajnca Šimanka, međutim tvrdi da nije kriv i da je samo pokušao da reši dečiji spor, a da se Džesika okliznula i sama pala.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.