KAD ZAHLADNI SVI POD JORGAN: Najbolje vreme za seks je upravo sad!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD ZAHLADNI SVI POD JORGAN: Najbolje vreme za seks je upravo sad!

Vilijam Sek i njegov tim s kojim je razvio mobilnu aplikaciju Kindara, došli su do zanimljivih podataka koji se tiču seksualnih navika korisnika aplikacije.

Naime, Kindara je mobilna aplikacija pre svega namijenjena ženama koje pomoću nje mogu da prate svoje plodne dane i pri tom saznaju koji su im dani najpogodniji za odnose ukoliko žele da zatrudne ili kojih dana treba da se suzdržati od njih ukoliko to ne žele, prenosi Business Insider.

Slične aplikacije poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kindare već postoje, međutim Sek tvrdi da je njegova aplikacija jedna od uspešnijih i da je već pomogla više od 30.000 žena da zatrudne.

Osim toga, tokom poslednja 22 meseca, Sek i njegov tim "marljivo" su sakupljali podatke korisnika aplikacije i pritom došli do nekih zanimljivih informacija koji se tiču nekih njihovih seksualnih navika. Ovo su samo neke od njih:

1. Najpopularnije vreme za seks je upravo u toku. Zimski praznici!

2. Zbog toga je jasno zašto je najčešći dan u godini kada se rađaju deca, 16. septembar.

3. Nedelju pre i posle Božića, a s tim i stara godina, daleko su najpopularniji za seks.

4. Iza njih je Dan zaljubljenih

5. Zatim spojeni vikendi - praznici (koji uključuju barem tri dana).

6. Prvi dan nove godine, kada očito nisu svi mamurni.

7. Najpopularniji dan za seks je nedelja.

8. Potom slede subota i zatim petak.

9. Utorak je dan kada su korisnici najmanje imali seks ali su mnogi radije preferirali ponedeljak.

10. Poslovne obveze su jako loše za libido, zbog čega postaje jasno zašto se najviše korisnika voli vikendom.

11. Žene imaju najveću želju za seksom šestog dana svog ciklusa, što se kod velikog broja žena poklapa s prvim danom nakon završetka menstruacije. Zapravo, korisnice Kindare su cele nedelje nakon menstruacije imale najveću želju sa seksom.

12. Najgori dan za seks ženama je dan pre menstruacije, kao i prvi dan krvarenja. Ženin libido je tokom ta dva dana nešto slabiji, a ne pomažu ni česte promene raspoloženja.

Index.hr

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.