Jutro sunčano, popodne kiša i grmljavina

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro sunčano, popodne kiša i grmljavina

U Srbiji će u subotu ujutro biti sunčano vreme, posle podne se očekuju kiša i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od pet do 12, najviša od 21 do 24 stepena.

U Beogradu će u subotu ujutru biti pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, uveče i noću kiša, pljuskovi i grmljavina. Najniža temperatura biće oko 12, najviša 23 stepena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREMENSKA PROGNOZA ZA 23. APRIL: Sunčano jutro, a za popodne ponesite kišobrane, biće nevreme

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2016

U celoj Srbiji jutro sunčano, popodne kiša i grmljavina...U Srbiji će u subotu ujutro biti sunčano vreme, posle podne se očekuju kiša i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Najniža temperatura od pet do 12, najviša od 21 do 24 stepena...U Beogradu će danas ujutru biti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.