Juče je kumovala najboljoj drugarici, a danas je spustili u raku: Uz jecaje i krike sahranjena Marina (20)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juče je kumovala najboljoj drugarici, a danas je spustili u raku: Uz jecaje i krike sahranjena Marina (20)

Sa svadbe pravo smrt

Marina Petkuc (20), iz Zrenjanina, otišla je da kumuje najboljoj drugarici, Klementini Virag, a danas je, uz suze i jecaje svih koji su došli da se oproste od nje, sahranjena u rodnom selu Torak, u opštini Žitište u srednjem Banatu.

Položena je u grobnicu uz svog oca Milorada. Devojku, koja je sa majkom Mirom i sestrama Vesnom i Divnom živela u Zrenjaninu, na večni počinak ispratili su njeni najbliži, rodbina i prijatelji iz Velikog Torka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zrenjanina i kolege sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, na kojem je studirala.

O nesrećnoj Marini meštani govore da je bila divna devojka, lepa i učtiva. Niko nije mogao ni da zamisli da će ovako tragično završiti svoj tek započeti život.

- Imala je velike planove, kao i svaki mladi čovek, sve je to nestalo u jednom trenu, nje više nema - kaže jedan od momaka koji su je poznavali.

U istom danu služen je pomen Marinelu Vukovanu (42) u Malom Torku, u parohijskom domu. Marinel je smrtno stradao u istoj saobraćajnoj nesreći, ali kao vozač, nakon prevrtanja automobila "mazda" kojim je upravljao. Njegova sahrana je 18. jula u 10 časova. Marinelova majka Viorika, nije želela nikakav kontakt sa predstavnicima medija.

Pokojni Marinel bio je u invalidskoj penziji jer je pre mnogo godina nakon pada sa motora zadobio je tešku povredu leve ruke koja mu je bila van funkcije. U Torku je živeo sa ćerkom i sinom, koji je u istoj saobraćajnoj nesreći povređen i zbog toga je bio je na lečenju u novosadskoj bolnici.

Prema priči mladića, koji je bio u automobilu iza vozila kojim je upravljao Marinel i auta u kojem je kao putnik bila Marina, dva vozila koja su bila ispred njegovog, samo su u trenu nestala sa druma, pri velikoj brzini. Posledice su bile strašne, a jedno malo banatsko selo zavijeno je u crno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.