Još zvone Vengerove reči: Zašto neću Žigića...

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još zvone Vengerove reči: Zašto neću Žigića...

Nikola Žigić u Arsenalu! Vest dana u Srbiji, koju su ove srede počeli da prenose i ostrvski mediji.

Posle povrede Olivijea Žirua, menadžer Arsenala Arsen Venger - navodno - planira da dovede slobodnog agenta Nikolu Žigića.

Srpski veteran trebalo bi da pojača kokurenciju u napadu slavnog kluba, pomogne mladom Jaji Sanogu da stasa i premosti period do Žiruovog povratka na teren, a kod Francuza se radi o lomu jedne kosti stopala i to na prilično bizaran >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način (pogodila ga je snažno ispucana lopta u finišu utakmice sa Evertonom).

Iako je vest o Arsenalu i Žigiću, bar u Srbiji, eksplodirala kao prava bomba, to nije prvi put da se u tom smislu pominju igrač i klub.

Prisetimo se zbog čega Venger pre osam godina, tačnije 2006, nije želeo da dovede tada fudbalera Crvene zvezde i reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Ovo je Vengerova izjava sa zvanične konferencije za štampu, dostupna i dalje na oficijelnom portalu Arsenala.

"Ne", odgovorio je Arsenalov menadžer upitan da li će dovesti Žigića.

"Priznajem da sam gledao kako igra, ali mi već imamo mladog Žigića u našem omladinskom pogonu. To je Bendtner".

Niklas Bedntner, tada 18-godišnjak, postigao je prethodne sezone 27 golova u 30 utakmica za rezerve Arsenala i izborio sebi mesto u prvom timu, na račun Žigića. Koliko je Bendtner potom postigao u klubu, suvišno je pričati.

Arsenal i Žigić osam godina kasnije? Hajde da sačekamo...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.