Jojić se razočarao u Klopa!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojić se razočarao u Klopa!

Posle mučne sezone u Dortmundu, srpski reprezentativac "otvorio dušu".

Foto: Guliver/Getty Images/Juergen Schwarz

Jirgen Klop važi za jednog od najpopularnijih trenera na svetu. Njegova harizma i osmeh privukli su i one neutralne da navijaju za njegovu ekipu, ali izgleda da "iza kulisa" nije sve tako idealno. Dok nama deluje da Klop situaciju uvek drži pod kontrolom i da je u odličnim odnosima sa svojim igračima, njegov nekadašnji igrač Miloš Jojić kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije imao dobar tretman kod njega.

"Za godinu i po dana provedenih u Dortmundu Jirgen Klop nijednom nije ozbiljno porazgovarao sa mnom. Zaista ne razumem zašto...", požalio se Jojić nemačkom "Sport Bildu" i dodao da čak ni sportski direktor Mihael Zorc nije pričao sa njim.

Transfer Miloša Jojića iz Partizana u Dortmund iznenadio je mnoge u Srbiji, i pored sjajnih igara u Partizanu, a činilo se da Klop nije pogrešio sa njim pošto je ovaj debitovao golom posle 12 sekundi!

Miloš je imao odličnu polusezonu i posle nje je rekao da se "uopšte ne oseća kao stranac", a za trenera Jirgena Klopa da je "pozitivan lik". Ali, situacija se izgleda drastično promenila otkako je stigao u Dortmund u zimu 2014. godine.

"Prvih šest meseci sam dosta igrao, kao i na početku prethodne sezone, ali onda sam se odjednom našao van tima. U poslednjih šest meseci sam igrao samo deset minuta...".

Mali broj utakmica, čak često i sa tribina, doveo je do toga da ovog leta potraži novi klub. Jojić nije daleko otišao - Keln je u komšiluku.

"Ne okrećem se nazad, srećan sam što sam sada u Kelnu. Jedino je važno da ću sad moći da igram i nadam se da ću postići više golova nego prošle sezone".

U novoj sezoni Keln standardno očekuje borba između donje polovine tabele i same sredine, a sem Jojića klub su pojačali i Entoni Modest, Fredrik Serensen, Filip Hosiner i još jedan bivši talentovani igrač Dortmunda Leonardo Bitenkurt.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.