Jeremić: Čega se plaši Vučić, ako ima toliku podršku?

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Čega se plaši Vučić, ako ima toliku podršku?

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je da su istraživanja javnog mnjenja o predsedničkim rezultatima netačna, i pitao kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučić čega se plaši kada ta istraživanja govore da on ima više od 50 odsto podrške građana, dok je Jeremić po tim prognozama tek četvrti ili peti.

"Mislim da ta istraživanja nisu tačna, i da razlog zbog čega je sva oštrica i svi resursi režima usmereni na mene, upravo to što razumeju ko im je na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ovim izborima najozbiljniji protivnik", naveo je Jeremić.

On je ocenio da aktuelna vlast nastavlja sa specijalnim ratom i da više ne bira nikakva sredstva.

"Policija nam ulazi u prostorije i popisuje ljude. Narodna banka Srbije je tražila od svih poslovnih banaka da im se dostave imena, adrese i matični brojevi građana Srbije koji su se usudili da naprave donaciju našoj kampanji", rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao i da se nastavlja do sada nezabeležena kampanja u medijima, ističući kao primer saopštenje Srpske napredne stranke, koje je potpisao potpredsednik te stranke Milenko Jovanov, u kojem je navedeno da "celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova supruga Nataša Jeremić".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jeremić: Čega se to plaši Aleksandar Vučić

Izvor: Beta, 23.Mar.2017

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je danas da su istraživanja javnog mnjenja o predsedničkim rezultatima netačna, i pitao kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučić čega se plaši kada ta istraživanja govore da on ima više od 50 odsto podrške gradjana, dok je Jeremić po tim prognozama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.