Jelena pred smrt poslala PISMO nepoznatoj osobi?!

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena pred smrt poslala PISMO nepoznatoj osobi?!

Izvor iz istrage izjavio kako je ovaj brutalni zločin planiran bar 6 meseci.
Foto:srbijadanas.rs
Dan pre nego što je zverski ubijena na nasipu, Jelena Marjanović viđena je u pošti u Borči kako nekome u tajnosti šalje pismo.
Policija sada pokušava da istraži kome je poslato to pismo i šta piše u njemu. Inspektori koji rade na ovom slučaju smatraju da bi otkrivanje sadržaja Jeleninog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tajnog pisma moglo da pomogne u pronalaženju njenog ubice.
Kako je svedok ispričao za Informer, Jelenu je video u pošti u naselju Borča. Uveravao ih je da je dobro pamtio njeno lice, jer je primetio da je bila poprilično uznemirena, kao da nešo radi u tajnosti. Držala je u ruci pismo u beloj koverti, predala ga i brzo napustila poštu. 
Prema njegovim rečima, sve se to izdešavalo 1. aprila u ranim popodnevnim satima, a bio je šokiran kad je dan kasnije čuo da je Jelena nestala.
-Sasvim je moguće da se u sadržaju tog pisma krije istina o Jeleninom ubistvu. Ako je ona dobijala pretnje ili predosećala da joj neko radi o glavi, nije isključeno da je tim pismom htela o tome da obavesti neku blisku osobu - kaže sagovornik za Informer.
Izvor iz istrage napominje kako je ovaj zločin planiran bar 6 meseci, kao i da je ubistvo imalo odlike rituala i da se iza njega krije nešto veoma misteriozno, sa čime se do sada nismo susretali. Inače, radnici u glavnoj pošti u Borči nisu mogli da se setre Jeleninog dolaska, nije im bila toliko poznata da bi zapamtili njen lik.
Podsećamo, pevačica Zvezde Granda, Jelena Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila u Borči, a za ubicom  se još traga.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.