Jelena Nadj sram te bilo sto si izasla na crtu slavnom fudbaleru

Izvor: medio.rs, 26.Sep.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Nadj sram te bilo sto si izasla na crtu slavnom fudbaleru

Na desetine hiljada žena svakodnevno trpi brutalno nasilje i mnoge ćute zbog toga. Ali, Jelena Nađ je ustala, jasno i glasno govorila o tome i sram je bilo.

Sram je bilo što je celoj Srbiji pokazala kako pravi muškarac pokazuje ljubav.

Sram je bilo što se usudila da javno govori o slavnom fudbaleru Albertu Nađu na tako gnusan način.

Sram je bilo što optužuje svog bivšeg supruga da ne plaća alimentaciju.

Sram je bilo što je rekla da je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Albert Nađ pokušao da je siluje pred maloletnim detetom.

Sram je bilo što je rekla da je Albert Nađ pokušao da je ubije.

Sram je bilo što se bori za svoju decu.

Sram je bilo što je prodala sve živo kako bi ih prehranila.

Sram je bilo što je izašla na crtu slavnom fudbaleru.

Sram te bilo, Jelena što iza svojih reči imaš i dokaze!!!

Ali, kako joj ne bi ostao dužan Albert Nađ je odlučio da joj "zapuši usta" gostovanjem na jednoj nacionalnoj televiziji i "pokaže" Srbiji kako zapravo stoje stvari.

Poniženje žene koja se obratila državi za pomoć, a od nje je dobila samo šamar i ništa više. Poniženje žene koja je dobila presudu da njen bivši suprug mora da plaća alimentaciju, koju ne plaća, a tvrdi da plaća. Poniženje žene čija su deca toliko istrošila fudbalera sa milionima da je morao da se prijavi na biro rada.

A pored negiranja svih Jeleninih reči, on je sa suzom u očima imao jednu važnu stvar da saopšti Srbiji i na taj način sakupi poene javnosti - "Jelena, me je varala".

I da ga je varala, a nije, jel to znači da je onda u redu da je prebije, siluje, pokuša da ubije? Ako ga je varala, a nije, jel onda zakon ne važi?

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.